SALI

AZİZİYE NİKAH SALONUNA KAVUŞTU

Aziziye Belediyesi nikah salonu hizmete açıldı.

Aziziye Belediyesi nikah salonu hizmete açıldı. Daha önce düğün salonu olarak kullanılan belediye hizmet binasının altındaki alan, kapsamlı bir tadilattan geçirilerek başta nikah olmak üzere, konferans, sohbet, hizmetiçi eğitim seminerleri ve çeşitli organizasyonların yapılacağı modern bir salon haline getirildi.

Donanımı, konforu, estetik iç mimarisiyle Aziziye Belediyesi Nikâh Salonu mutlu başlangıçların ilk adresi oldu. İlçede önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan nikah salonu, ferah ve konforlu ortamıyla dikkat çekiyor.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede önemli bir ihtiyacı daha giderdiklerini ifade ederek, “Hizmetin en güzeline layık olan hemşehrilerimize güzel bir eser daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizde nikah salonunun yanısıra konferans ve sohbet programları için de ideal bir mekan oluşturduk. Mimarisi ve estetik tasarımıyla modern bir görünümde olan nikah ve aynı zamanda konferans salonumuz ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.