ÇARŞAMBA

BAŞKAN ORHAN, İSTANBUL’DAKİ SALDIRIYI KINADI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Milli birlik ve beraberliğimize kasteden hain saldırıyı kınıyor hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.” dedi.

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki hain terör saldırısıyla ilgili bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, “Milletçe uğradığımız bu hain saldırıya en büyük cevap bizlerin birliğinin devamı olacaktır. Allah milletimizin birliğini bozmasın. Tarihin en derinine kök salmış milletimizin alçak saldırılarla yıkılmayacağını iç ve dıştaki tüm düşmanlarımız görecektir. 'Vatan topraklaşınca millet vatansızlaşır' bu vatanı toprak parçası sananlar aldandıklarını elbet öğrenecekler. Menfur saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, aziz milletimize başsağlığı diliyorum.” dedi.