ÇARŞAMBA

BAŞKAN ORHAN MİLLİ GÜREŞÇİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, milli güreşçileri altınla ödüllendirdi.

Türkiye’nin ve Erzurum’un adına uluslararası müsabakalarda başarılı bir şekilde temsil ederek göğsümüzü kabartan milli güreşçiler Yakup Gör ile Murat Ertürk Başkan Orhan’ı ziyaret ettiler. Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda, serbest stil 70 kiloda Yakup Gör, gümüş madalya kazanırken, Polonya’da yapılan Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda da Murat Ertürk Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Erzurum Güreş İl Temsilcisi Fahrettin Ertürk, Büyükşehir Belediyesi Güreş Koordinatörü Fikret Polat, Güreş Antrenörü İlhami Topaloğlu ve Milli Güreşçi Baddal Alpkılıç ile birlikte Başkan Orhan’ı ziyaret eden Yakup Gör ve Murat Ertürk, Erzurum’un ve Türkiye’nin ismini uluslararası arenada başarılı bir şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

Milli güreşçileri başarılarından dolayı kutlayan Başkan Orhan, sporcuları altınla ödüllendirirken, yönetici ve antrenörlerine de Oltu Taşı teşbih hediye etti.