PAZAR

BAŞKAN SEKMEN’DEN ORHAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan hafta sonunu ildeki sportif faaliyetlere ayırdı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Karakucak Güreşleri’ne katılan Başkan Orhan, daha sonra Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Ayvalıkgücü Belediyespor arasında oynanan TFF 3. Lig 3. Grup futbol müsabakasını izledi. 1. Uluslararası Karakucak Güreşleri’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Başkan Orhan’a ata sporu güreşin yaşatılması noktasındaki gayretlerinden dolayı teşekkür plaketi sundu. 1. Uluslararası Karakucak Güreşleri’ne Aziziye Belediyesi dört sporcu ile katıldı. Güreşlerde minikler klasmanında dereceye giren sporculara madalyalarını Başkan Orhan takdim etti.