ÇARŞAMBA

ILICA İDMANOCAĞI BELEDİYESPOR’DAN BAŞKAN ORHAN’A FORMA JESTİ

Ilıca İdmanocağı Belediyespor Kulübü, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a forma sürprizi yaptı.

Takım Kaptanı Yunus Aydın ve yönetim kurulu üyesi Bayram Dadaşoğlu ile birlikte Başkan Orhan’ı ziyaret eden Kulüp Başkanı Ümit Koç, üzerine Muhammed Cevdet Orhan yazılı, 25 numaralı forma hediye ettiler.

Erzurum Süper Amatör Küme’de, Bölgesel Amatör lige yükselmek için mücadele edeceklerini ifade eden Kulüp Başkanı Koç, önümüzdeki günlerde başlayacak olan yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdüklerini ve iddialı bir ekiple belirledikleri hedefe ulaşacaklarını söyledi.

Kulübün nazik forma jestine teşekkür eden Başkan Orhan, yeni sezonda Ilıca İdmanocağı Belediyespor futbolcularına, teknik ekibe ve yönetimine başarılar diledi.