CUMA

YARGI MENSUPLARINA ZİYARET

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz ile birlikte Bölge Adliye ve İdare Mahkemesi’ni ziyaret ettiler.

Aziziye Kaymakamı Zafer Öz ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede faaliyet gösteren Bölge İdare ve Bölge Adliye Mahkemelerini ziyaret ederek, yeni atanan mahkeme başkanı ve hakimlere hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Kaymakam Öz ve Başkan Orhan, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman ve Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Mustafa Çetin ile başlattıkları ziyaretlerini, 1. Hukuk Dairesi Başkanı Muharrem Yıldırım, 2. Hukuk Dairesi Başkanı Nevin Bal, 3. Hukuk Dairesi Başkanı Oktay Kahyaoğlu, 4. Hukuk Dairesi Başkanı Turan Akgün, 5. Hukuk Dairesi Başkanı Saadet Özlem Hatipoğlu, 6. Hukuk Dairesi Başkanı Nurten Fidan, 1. Ceza Dairesi Başkanı Metin Tancı, 3. Ceza Daire Başkanı Naci Hatipoğlu, 4. Ceza Daire Başkanı Fatih Akdoğan, 2. İdari Dava Dairesi Başkanı Mehmet Murat Haşal ve Vergi Dava Dairesi Başkanı Maksut Temizel ile sürdürdüler.

Erzurum Bölge İdare Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül’ün de eşlik ettiği Kaymakam Öz ve Başkan Orhan, yeni mahkeme ve daire başkanlarıyla bir süre sohbet ederek, Erzurum ve Aziziye hakkında bilgi verdiler. Mahkeme ve Daire Başkanları da, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Öz ve Başkan Orhan’a teşekkür ettiler.