PAZAR

Haberin Videosu

Habere video eklenmemiş

ORHAN, ÖĞRENCİLERLE FİDAN DİKTİ

Erzurum’da “Sigarayı Bırakın, Hayatı Tadın” Projesi kapsamında Abdurrahmangazi İlkokulu çevresinde ağaçlandırma çalışması yapıldı.

Erzurum Halk Sağlığı İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleştirilen Sağlık Kulübü Projesi kapsamında Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından “Sigarayı Bırakın, Hayatı Tadın” projesi için Abdurrahmangazi İlkokulu çevresi ağaçlandırıldı.
Ağaçlandırma programına Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Halk Sağlığı Müdürlüğü Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Mücadele Şube Müdürü Dr. Feridun İlday ile öğrenciler katıldı.
Programın çok anlamlı olduğunu belirten Başkan Orhan, sigarayla mücadele için güzel bir kampanya başlatan öğrencilerin, yeşil bir çevre için ağaçlandırma çalışmalarını takdire şayan bir davranış olarak değerlendiriyorum. Etkinliğin içerisinde yer almaktan ve öğrencilerimizle birlikte ağaç dikmekten büyük zevk ve keyif aldım. Bu güzel etkinliği düzenleyen tüm ekibi yürekten kutluyor, başarılar diliyorum.” dedi.
Halk Sağlığı Müdürü İlday da, sigarayla mücadele konusunda temelden bilinçlendirme çalışmalarının her zaman devam edeceğini ve hedeflerinin, insanları azami ölçüde sigara ve zararlarından korumak olduğunu ifade etti. İlday, Başkan Orhan'a da programa katılımlarından doyalı teşekkür etti.