CUMA

Haberin Videosu

Habere video eklenmemiş

MİLLETVEKİLLERİNDEN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

AK Parti’nin 5. Olağan Kongre Toplantıları için Erzurum’a gelen milletvekilleri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret ettiler.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun başkanlığında Erzurum’da yapılan “Belde, İlçe ve İl Ana Kademe 5. Olağan Kongre Toplantıları” için Erzurum’a gelen AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener ve AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak ile birlikte Başkan Orhan‘ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Konuk milletvekillerini Erzurum’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Başkan Orhan, nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan Orhan, ilçede yapacağı çalışmalarla ilgili, milletvekillerine bilgi verdi.