PAZAR

AK PARTİ TEŞKİLATLARINDAN BAŞKAN ORHAN’A SEVGİ SELİ

Hafta sonu yapılan AK Parti temayül yoklamasına katılan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı teşkilatlar bağrına bastı.

Bir süre önce makamında menfur bir saldırıya uğrayarak ayağından yaralanan Başkan Orhan, kısa sürede toparlanarak işbaşı yaptı. Hafta sonu Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılan temayül yoklamasına katılan Başkan Orhan, yoğun sevgi gösterisiyle karşılandı.

Salona giriş yaptığında sunucunun ismini anons etmesiyle birlikte alkış tufanı koparan partililer, daha sonra Başkan Orhan’ın etrafını sardılar. Geçmiş olsun dileklerini ileten partililerin gösterdiği ilgi Başkan Orhan’ı da oldukça mutlu etti.

Partililerle birlikte bir süre temayül yoklamasını izleyen Başkan Orhan, oyunu kullandıktan sonra salondan ayrıldı.