PAZAR

BAŞKAN ORHAN, BABAANNESİNİ KAYBETTİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, babaannesi Ferihan Orhan’ı kaybetti.

86 yaşında olan Ferihan Orhan, bugün öğle saatlerinde aniden rahatsızlanarak Gez Mahallesi Kuşkay Sitesi’ndeki evinde yaşamını yitirdi. Ferihan Orhan, bugün ikindi namazına müteakip Gez Mahallesi Gez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri mezarlıkta toprağa verildi.

Cenaze namazına, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, AK Parti Erzurum Milletvekili adayları Adnan Yılmaz, Zafer Tarıktaroğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, aziziye Kaymakamı Zafer Öz, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, ERVAK Başkanı Erdal Güzel, 22. Dönem Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, ilçe belediye başkanları, kurum amirleri, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, AK Parti il ve ilçe teşkilatları, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Ferihan Orhan, 5 çocuk annesiydi.