CUMA

Haberin Videosu

Habere video eklenmemiş

BAŞKAN ORHAN'DAN REGAİB KANDİLİ MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, manevi duyguların yoğunlaştığı mübarek üç ayların müjdeleyicisi olan Regaib Kandili’nin tüm islam alemi ve insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

Regaib Kandili dolayasıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, rahmet, mağfiret ve bereket iklimi olan üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili’nin, iyilik ve hoşgörü hislerinin güçlenmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygularının kuvvetlenmesine vesile olması temennisinde bulundu.

Başkan Orhan, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Bütün islam aleminin heyecan ve sevinçle beklediği mübarek üç aylara giriyoruz. Bu mağfiret ve bereket iklimi, çevremizde sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyoruz. Kandil günleri, şüphesiz yaratanla olan bağımızı yeniden gözden geçirmemiz, onun şefaat ve merhametinden istemek için önemli birer fırsattır. Tüm islam alemi bu mübarek gün ve gecelerin feyiz ve bereketinden istifade etmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin ve islam aleminin nice hayırlı ve kutlu gecelere, huzur, barış ve sağlık içerisinde kavuşturmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, Regaib Kandili’nin ülkemiz, milletimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum."