PERŞEMBE

Haberin Videosu

Habere video eklenmemiş

ERZURUM‘DA “YENİ TÜRKİYE” BULUŞMASI

Aziziye Belediyesi, “Yeni Türkiye Buluşmaları”na ev sahipliği yapıyor.

“Yeni Anayasa ve Yeni Türkiye” konulu ‘Yeni Türkiye Buluşmaları’ paneli 06 Mayıs Cuma günü saat: 18:00’de Erzurum’da yapılacak. Ilıca yolu üzerindeki Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşecek panelin oturum yöneticiliğini Siyaset Bilimci Dr. Murat Yılmaz yapacak. Panele, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Kurumsal iletişim Başkanı M. Mücahit Küçükyılmaz, Star Gazetesi Yazarı Halime Kökçe ve Araştırmacı-Yazar Tarkan Zengin konuşmacı olarak katılacak.
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Yeni Türkiye ifadesinin iyi anlaşılması açısından panelin oldukça önemli olduğunu ifade ederek, “Aziziye Belediyesi olarak, böylesine önemli bir panele ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.
Başkan Orhan, tüm Erzurumluları panele davet etti.