PAZAR

Haberin Videosu

Habere video eklenmemiş

Aziziye'de Camiler Ramazan Ayına Hazırlanıyor

Erzurum merkez Aziziye Belediyesi, Ramazan ayı öncesi ilçedeki camilerde genel temizlik çalışması başlattı.

Erzurum Merkez Aziziye Belediyesi, Ramazan ayı öncesi ilçedeki camilerde genel temizlik çalışması başlattı. Halkın ibadetlerini temiz, rahat ve sağlıklı bir ortamda yapabilmeleri amacıyla başlatılan çalışma kapsamında ilçedeki camilerin genel temizliği yapılıyor. Camilerin, halı, pencere ve avizeleri ile birlikte vatandaşın kullandığı tüm alanlarda detaylı bir temizlik çalışması yapan belediye ekipleri, halkın daha nezih bir ortamda ibadet etmesi için çalışıyor.Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla camilerde genel temizlik çalışması yapıldığını belirtti. Orhan, camilerin avizelerinden, zemin halılarına ve duvarlarına varıncaya kadar kapsamlı bir temizlik çalışması yapıldığını ifade etti. Rahmetin ve bereketin bol olduğu mübarek Ramazan ayında camilerin daha yoğun bir şekilde kullanıldığını, vatandaşın nezih ve ferah bir ortamda dini vecibelerini yerine getireceğini kaydeden, "Orhan, toplumumuzun temel değerlerinden olan camilerimizin temizliği konusunda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için çalışıyoruz." dedi.