BAŞKAN ORHAN’DAN HİZMET DUYARLILIĞI

SOSYAL MEDYADAN ASFALT ÇAĞRISI -BAŞKAN ORHAN’DAN HİZMET DUYARLILIĞI -BAŞKAN ORHAN; SOSYAL MEDYA İLE VATANDAŞA DAHA YAKINIZ Sosyal medya uygulamalarında vatandaşın ilgisi ile karşılanan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, gün içerisinde gelen talepleri de takip etmekten geri kalmıyor.

19.11.2020

AZİZİYE BELEDİYESİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

SIFIR ATIK BELGESİNİ İLK ALAN BELEDİYE AZİZİYE -AZİZİYE BELEDİYESİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTI -SIFIR ATIK BELGESİNİ İLK ALAN BELEDİYE AZİZİYE -BAŞKAN ORHAN; HEDEF TÜKETİMİN AZ, MUTLULUĞUN ÇOK OLDUĞU SIFIR ATIK Aziziye Belediyesi, israfın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilmesi ve en aza indirilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde hayata geçirilen Sıfır Atık Projesi’ne 2018 yılında dahil oldu.

30.10.2020

BAŞKAN ORHAN; ONUN YOLU SAADETE ERİŞTİRİR

BAŞKAN ORHAN; ONUN YOLU SAADETE ERİŞTİRİR-BAŞKAN ORHAN’DAN MEVLİD KANDİLİ VE CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI-TÜRKİYE CUMHURİYETİ İKTİDARIMIZLA DAHADA YÜKSELECEKTİRAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yaklaşan Mevlit Kandili 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

27.10.2020

AZİZİYED'DE KARAZ KÜLTÜRÜ İÇİN PROJE ATAĞI

AZİZİYED'DE KARAZ KÜLTÜRÜ İÇİN PROJE ATAĞI Erzurum’da hayata geçirilen ilginç bir proje ile 5-6 bin yıl öncesine, zamana yolculuk yapılacak.

17.10.2020

PAZARCI ESNAFINDAN BAŞKAN ORHAN’A KAHVALTI SÜRPRİZİ

PAZARCI ESNAFINDAN BAŞKAN ORHAN’A KAHVALTI SÜRPRİZİ-BAŞKAN ORHAN; PAZARCILARIMIZ BAŞ TACIMIZAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçe sınırları içinde kurulan semt pazarlarına adeta gelenek haline getirdiği gezilerinden birini daha gerçekleştirdi.

08.10.2020

BAŞKAN ORHAN’DAN ENGELLİ ÖĞRENCİYE ÇAT KAPI ZİYARETİ

BAŞKAN ORHAN’DAN ENGELLİ ÖĞRENCİYE ÇAT KAPI ZİYARETİ-HAYRUNNİSA’YA TABLET BİLGİSAYAR SÜRPRİZİAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca Mahallesi’nde ikamet eden fiziksel engelli 13 yaşındaki Hayrunnisa Yurtsever’in evine sürpriz ziyaret gerçekleştirerek tablet bilgisayarını bizzat kendisi verdi.

06.10.2020

BAŞKAN ORHAN; YATIRIMCILARIN ÖNÜNÜ AÇIYORUZ

BAŞKAN ORHAN; YATIRIMCILARIN ÖNÜNÜ AÇIYORUZ -AZİZİYE DE İSTİHDAM ATAĞI-BAŞKAN ORHAN; YATIRIMCILARIN ÖNÜNÜ AÇIYORUZAziziye ilçe sınırları içinde son zamanlarda özel sektör yatırımlarının artış göstermesi vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

22.09.2020

AZİZİYE DE İSTİHDAM ATAĞI

AZİZİYE DE İSTİHDAM ATAĞI-BAŞKAN ORHAN; YATIRIMCILARIN ÖNÜNÜ AÇIYORUZAziziye ilçe sınırları içinde son zamanlarda özel sektör yatırımlarının artış göstermesi vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

22.09.2020

BAŞKAN ORHAN; MEHMET GÜRGÜR HOCAMIZIN ADI YAŞATILACAK

BAŞKAN ORHAN; MEHMET GÜRGÜR HOCAMIZIN ADI YAŞATILACAK -BAŞKAN ORHAN, İNŞAATLARI DENETLEDİ-MEHMET GÜRGÜR HAFIZLIK VE GENÇLİK MERKEZİ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR-BAŞKAN ORHAN; MEHMET GÜRGÜR HOCAMIZIN ADI YAŞATILACAKErzurum’un cazibesi artarak nüfus ve konutlaşma hızı da aynı orantıda giden Aziziye İlçesi’nde özel sektör yatırımları dikkat çekiyor.

19.09.2020

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR’DEN AZİZİYE ÖVGÜSÜ

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR’DEN AZİZİYE ÖVGÜSÜ -MİLLETVEKİLİ AYDEMİR’DEN AZİZİYE ÖVGÜSÜ-AYDEMİR; AZİZİYE’NİN DÖNÜŞÜMÜ GURUR VERİYOR-BAŞKAN ORHAN; İLK GÜNKÜ ŞEVKLE ÇALIŞIYORUZAK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, popülaritesi ile birlikte nüfusu ve kentleşme süreci hızla artan Aziziye ilçesinin bu durumunun gurur verici olduğunu söyledi.

17.09.2020

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.