TÜMGENERAL TARAKÇI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ve YAŞ kararları kapsamında 9.

24.10.2018

AZİZİYE’DE HALK GÜNÜ TOPLANTISI

BAŞKAN ORHAN VATANDAŞI DİNLEDİ BAŞKAN ORHAN; VATANDAŞIMIZIN ÖNCELİĞİ HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZDİR Aziziye Belediyesi’nin yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak ve ortak çözümde buluşmak anlayışıyla hayata geçirdiği Halk Günü Toplantıları’nda Aziziyeliler, her konuda taleplerini Başkan Orhan’a iletiyor.

22.10.2018

AZİZİYE’DE MUHTARLAR UNUTULMADI

BAŞKAN ORHAN; MUHTARLARIMIZ YEREL YÖNETİMLERİN KAPTANIDIR Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

18.10.2018

ERZURUM GÜNLERİ’NE AZİZİYE DAMGASI

BAŞKENT’E AZİZİYE DAMGASIBAŞKAN ORHAN; İLÇEMİZİN TANITIMLARI DEVAM EDECEK Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Erzurum Dernekler Federasyonunun organize ettiği Geleneksel Ankara Erzurum Günleri’ne Aziziye Belediyesi damgasını vurdu.

15.10.2018

BAŞKAN ORHAN; EĞİTİM’DE TASARRUF YOK

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İstanbul’da ki Erzurumlu hayırseverler tarafından Atlıkonak Mahallesi’nde ki ilköğretim okuluna yapılan yardım organizasyonuna eşlik etti.

11.10.2018

BAŞKAN ORHAN; AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ BİR EKOLDÜR

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Çakır, Erzurum’a geldi.

11.10.2018

ILICA’DA SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Camiler ve din Görevlileri Haftası münasebetiyle Aziziye İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Sabah Namazı buluşmasına Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’da katıldı.

11.10.2018

BAŞKAN ORHAN; MUTLU EVLİLİKLER SADAKATLA MÜMKÜNDÜR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, zaman zaman nikah merasimlerine iştirak edip genç çiftlerin nikah akitlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

11.10.2018

OKUL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Aziziye sınırları dahilinde bulunan eğitim yuvalarına yaptığı hizmetleri ile göz dolduran Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 23 Nisan Ortaokulu yönetimi ve Selçuklu Mahalle Muhtarı Şinasi Terzioğlu tarafından plaketle ödüllendirildi.

11.10.2018

ÇOCUKLAR ONU ÇOK SEVİYOR

BAŞKAN ORHAN, ÇOCUKLARI UNUTMUYOR Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, belediyecilik çalışmalarını sürdürdüğü her ortamda yanına gelen çocukların ilgisiyle karşılaşıyor.

11.10.2018

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.