AZİZİYE BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMED CEVDET ORHAN'IN, ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

Aziziye’yi vatandaşlarla el ele vererek ülkedeki önemli engelsiz yaşam merkezleri arasına sokmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Orhan, Türkiye’nin AK Parti hükümetleriyle sosyal devlet uygulamaları yönünden dünyadaki sayılı ülkeler arasında gösterildiğini belirtti.

10.05.2018

HASTANE ODASI NİKAH SALONLARI OLDU

Damat adayı Neşet Akdemir kaza geçirip nikâha gidemeyince, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, çiftin nikâh törenini hastanede kıydı.

08.05.2018

BAŞKAN ORHAN. TÜRKİYE'NİN AK PARTİ İLE YÜKSELİŞİNE HEP BİRLİKTE ŞAHİT OLUYORUZ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye Teşkilatı’nın düzenlediği AK Parti Aziziye Ilıca Mahalle Başkanlığı yönetim kurulu toplantısına katıldı.

07.05.2018

FETÖ'YE DEĞİL MİLLETE HİZMET VERECEK

17-25 Aralık süreci öncesi FETÖ terör örgütüne ait dershane artık halka hizmet edecek.

04.05.2018

BAŞKAN ORHAN: ESNAFIMIZ GÖZ BEBEĞİMİZDİR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan her fırsatta ilçe esnafını ziyaret ediyor, vatandaşlarla istişarelerde bulunuyor.

02.05.2018

BAŞKAN ORHAN KIRŞEHİR'DE DÜZENLENEN SİYASET AKADEMİSİNDE DERS VERDİ

AK Parti, Kırşehir’de siyaset akademisi düzenledi.

01.05.2018

AZİZİYE BELEDİYESİ EVLİLİK OKULU İLK MEZUNLARINI VERDİ

Aziziye Belediyesi tarafından düzenlenen Evlilik Okulu’nda eğitimlere katılan 20 yeni evli çift düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

30.04.2018

AZİZİYELİ GENÇLER ECDADIN İZİNDE

Aziziye Belediyesi, “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında 62 öğrenci ve 4 öğretmeni Bursa’ya gönderdi.

26.04.2018

AZİZİYE ASFALTA DOYACAK

Aziziye Belediyesi ilkbaharın gelmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına hız verdi.

24.04.2018

BAŞKAN ORHAN'DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

22.04.2018