AZİZİYE'DEN 24 NİSAN TEPKİSİ!

ABD Başkanı Joe Biden’in, 1915 olaylarına ilişkin “soykırım” iddiasına en sert tepki Aziziye’den gösterildi.

26.04.2022

AZİZİYE BELEDİYESİ'NİN TÜM BİRİMLERİNDE ÇOCUKLAR İŞBAŞI YAPTI

Aziziye Belediyesi‘ndeki tüm birimlerde çocuklar görev aldı.

22.04.2022

MEKTUP YARIŞMAMIZIN TANITIMINI YAPTIK

Aziziye Belediyesi ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği’nin (TDED) işbirliğiyle organize edilen “Gençler İstiklali ve İstikbali Yazıyor” konulu ödüllü mektup yarışmasının tanıtım toplantısı yapıldı.

15.03.2022

AZİZİYE VE TDED'DEN ÖDÜLLÜ MEKTUP YARIŞMASI

Aziziye Belediyesi ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Erzurum Şubesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100.

11.03.2022

ILICA'NIN MİLLİ ŞAHLANIŞI 104 YAŞINDA!

Milli şahlanışın 104’üncü yıldönümü, Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Ilıca’da bugün birbirinden renkli etkinliklerle kutlandı.

11.03.2022

AZİZİYE BELEDİYESİ DAKAF'TAYDI...

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin “Yetenek Her Yerde” sloganıyla başlatmış olduğu Bölgesel Kariyer Fuarlarından Doğu Anadolu Kariyer Fuarı'nda, (DAKAF) Aziziye Belediyesi de boy gösterdi.

08.03.2022

ERZURUM'DA ENERJİ DOLU TEMASLAR

Enerji Kentleri Birliği Başkanı Osman Zolan ve beraberindeki encümen üyesi belediye başkanları Erzurum’da bir dizi temasta bulundu.

11.02.2022

ENERJİ KENTLERİ ZİRVESİ AZİZİYE'DE BAŞLADI

Türkiye Cumhuriyeti Enerji Kentleri Birliği’nin Encümen heyeti Erzurum’a çıkarma yaptı.

11.02.2022

AZİZİYE'DE MEDYA BULUŞMASI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, basın mensuplarına ilçedeki yatırımları gezdirdi.

08.02.2022

SOĞUK HAVADA SICAK DOKUNUŞ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, semt pazarı esnafı ve vatandaşlara sahlep sürprizi yaptı.

03.02.2022