BAŞKAN ORHAN’DAN İL TEŞKİLATINA HİZMET SUNUMU

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

09.02.2017

ILICA TERMAL EMITT’E GÖZ KAMAŞTIRDI

Aziziye Belediyesi, bu yıl 21’incisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Ilıca Termal Tesisleri’ni tanıtıyor.

27.01.2017

HAYIRSEVERLERDEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR

İstanbul’dan gelen bir grup hayırsever, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a teşekkür ettiler.

23.01.2017

AZİZİYE’DE HİZMET KALİTESİ YÜKSELİYOR

Aziziye Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Başçakmak Mahallesi’nde yaptırılan sosyal donatı alanı ve düğün salonu hizmete açıldı.

17.01.2017

AZİZİYE’DE ‘SEVGİ YOLU’ BULUŞMASI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, mahalle statündeki köylere çıkarma yaparak okulları ziyaret etti.

16.01.2017

KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU’NDAN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

Bir süre önce yayınlanan kararname ile Bilecik Gölpazarı Kaymakamlığı’ndan Aziziye Kaymakamlığı’na atanan Tuncay Topsakaloğlu, Başkan Orhan‘a iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

12.01.2017

‘MUHTAR DOSTU BAŞKAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Erzurum Muhtarlar Derneği, ‘Muhtar Dostu Başkan’ diye tanımladığı Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı plaketle ödüllendirdi.

03.01.2017

2017’DE İLÇEMİZ ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 2017 yılının ilçe için hamle yılı olacağını söyledi.

02.01.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN YENİ YIL MESAJI

Başkan Orhan mesajında, 2016 yılının maalesef acılarla, hüzünlerle ve ihanetlerle anılacak bir yıl olacağının altını çizerek şu ifadelere yer verdi: “Ülkemiz 2016 yılında derin acılar, tarihinde görmediği alçaklık ve hainlikleri gördü.

31.12.2016

BAŞKAN ORHAN, AK GENÇLERİ AĞIRLADI

Bir süre önce Gençlik Kolları İl Başkanlığı’na atanan Ömer Faruk Yarba, yönetim kurulunu belirlemesinin ardından çalışmalara başladı.

27.12.2016