BAŞKAN ORHAN, ALMAN FEDERAL MECLİSİ’NİN KARARINI KINADI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Alman Federal Meclisi’nin Ermeni iddialarına ilişkin kararının tarihi gerçeklerden uzak, siyasi bir karar olduğunu söyledi.

03.06.2016

BAŞKAN ORHAN, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede eğitim öğretim hayatını sürdüren Özel Bilge Koleji öğrencileriyle bir araya geldi.

03.06.2016

BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ BAŞKANI ÇETİN’DEN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

Bir süre önce Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığı’na atanan Mustafa Çetin, Başkan Orhan’a iade-i ziyarette bulundu.

03.06.2016

BAŞKAN ORHAN, GELENEKSEL TÜRK SPORLARI ŞENLİĞİNE KATILDI

Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Geleneksel Türk Günü’ programı renkli görüntülere sahne oldu.

03.06.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA

Aziziye Belediyesi, “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında eğitime desteğini sürdürüyor.

31.05.2016

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemle dikkat çeken Aziziye Belediyesi, Türk Kızılayı ile ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenledi.

30.05.2016

AZİZİYE HİZMETE DOYACAK

Dadaşkent Saltuklu Mahallesi’nden başlayan çalışmayla, kaldırımlar yenileniyor ve desenli asfalt atılarak estetik bir görünüme kavuşturuluyor.

26.05.2016

BAŞKAN ORHAN'DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

Yüce Yaradan’ın affına sığınmak ve bağışlanmayı dilemek için bizlere sunduğu bu fırsatı,  dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, yıktığımız gönülleri, kırdığımız kalpleri onarmak için de bir fırsat olarak görüp, kalplerimizi kin, nefret ve intikam duygularından arındırarak, Allah’ın (cc) affına erişebilmek için yaratılanı affedip, rahmet ve mağfirete mazhar olmamız dualarımla, tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Berat Kandilini kutlarım.

20.05.2016

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ 1. TAKSİTLERİ ÖDENİYOR

Her yıl iki taksitle alınan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin birinci taksit ödemeleri başladı.

20.05.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

İstiklal mücadelesine egemen olan ruh ve ecdadımızın azmiyle ilmek ilmek dokunup, Cumhuriyetin ilanıyla neticelenen ve özellikle  son 13 yılda gerçekleştirilen büyük atılımların da katkısıyla 2023 hedeflerine doğru hızla ilerlemekte olan memleketimizin,  aziz milletin birlik ve beraberliğinden aldığı güçle hiçbir engel tanımayacağının dünyaya ilan edilişinin simgelerinden biri olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, tüm gençlerimizi ve tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum… Muhammed Cevdet Orhan Aziziye Belediye Başkanı .

18.05.2016

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.