BAŞKAN ORHAN TABYALARA YÜRÜDÜ

Osmanlı- Rus Savaşı'nda düşmesi üzerine Erzurum halkının 137 yıl önce taş, sopa ve baltalarla geri aldığı Aziziye Tabyaları'na bu yıl ikincisi düzenlenen 'Erzurum Tarihine Yürüyor' adlı etkinliğe katılan on binlerce kişi atalarının izinde yürüdü.

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK KÜLTÜR HİZMETİ

Aziziye Belediyesi, Erzurum tarihi açısından büyük önem arzeden değerli bir eseri okuyucularıyla buluşturdu.

MUHARREM AYI DOLAYISIYLA AŞURE DAĞITILDI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sosyal belediyecilik uygulamaları kapsamında organizasyonun gerçekleştiğini belirterek, Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir ay olduğunu söyledi.

BAŞKAN ORHAN, BASINLA ÇALIŞMALARINI PAYLAŞTI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “İlçeyi bir bütün olarak ele alıp, örnek bir yaşam merkezi haline getirmek için çalışıyoruz.

AZİZİYELİ ÇOCUKLAR TİYATROYA DOYDU

Aziziye Belediyesi, “La Fonten Orman Mahkemesi”nde adlı çocuk oyununu ilçedeki çocuklarla buluşturdu.

BAŞKAN ORHAN, KARDELEN TV'YE KONUK OLDU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, uydu üzerinden yayın yapan Kardelen TV'de 'Başkana Soruyorum' programına konuk oldu.

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

28.10.2014

ÜNÜVAR ÇİFTİNDEN BAŞKAN ORHAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Eşi Sare Ünüvar ile birlikte Başkan Orhan’ı ziyaret eden Necdet Ünüvar, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

22.10.2014

BAŞKAN ORHAN, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilkokul öğrencilerinin yaptığı davet üzerine 23 Nisan İlkokulu’nu ziyaret etti.

17.10.2014

ILICA İDMANOCAĞI BELEDİYESPOR’DAN BAŞKAN ORHAN’A FORMA JESTİ

Takım Kaptanı Yunus Aydın ve yönetim kurulu üyesi Bayram Dadaşoğlu ile birlikte Başkan Orhan’ı ziyaret eden Kulüp Başkanı Ümit Koç, üzerine Muhammed Cevdet Orhan yazılı, 25 numaralı forma hediye ettiler.

15.10.2014