BAŞKAN ORHAN’DAN BB ERZURUMSPOR’A MORAL

Süper Toto 3.

10.10.2014

AZİZİYE BAYRAM ETTİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçe halkının huzur içerisinde bir kurban bayramı geçirmesi için belediyesinin tüm imkanlarını seferber etti.

08.10.2014

AZİZİYE HALKI HUZUR İÇERİSİNDE BİR BAYRAM GEÇİRECEK

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede kurban kesim alanı oluşturulurken, Aziziye Belediyesi ekipleri de vatandaşlara poşet dağıttı.

08.10.2014

ERVAK’IN GENÇLERİNDEN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

Gençler, Başkan Orhan’a, Erzurum’un bugünü ve yarınıyla ilgili yapmayı planladıkları çalışmaları anlatarak destek istediler.

01.10.2014

AZİZİYE İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

AK Parti Aziziye İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

29.09.2014

BAŞKAN ORHAN KANAL 25’E KONUK OLDU

Naci Ergen’in hazırlayıp sunduğu, Dursun Ali Akkoç’un yorumlarıyla renk kattığı programa katılan Başkan Orhan, önemli açıklamalarda bulundu.

25.09.2014

MİLLETVEKİLLERİNDEN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun başkanlığında Erzurum’da yapılan “Belde, İlçe ve İl Ana Kademe 5.

21.09.2014

TEFTİŞ KURULU BAŞKANI TAVLI’DAN ORHAN’A ZİYARET

İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Orhan Tavlı, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

21.09.2014

MİLLETVEKİLİ YILMAZ’DAN TERMAL TESİSLERE TAM NOT

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile birlikte Ilıca Termal Tesisleri’nde yeni yapılan aile kabinlerini inceleyen Milletvekili Yılmaz, tesislere hayran kaldı.

19.09.2014

BAŞKAN ORHAN MİLLİ GÜREŞÇİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Türkiye’nin ve Erzurum’un adına uluslararası müsabakalarda başarılı bir şekilde temsil ederek göğsümüzü kabartan milli güreşçiler Yakup Gör ile Murat Ertürk Başkan Orhan’ı ziyaret ettiler.

19.09.2014