AZİZİYE’DE PARKLAR ÖZGÜRLEŞİYOR

Aziziye Belediyesi, ilçedeki parkları özgürleştirerek, daha estetik bir görünüme kavuşturuyor.

18.09.2014

HENTBOL 2.LİGİ'NDE AZİZİYE RÜZGARI ESECEK

Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulübü bünyesinde kurulan hentbol takımı 1.

15.09.2014

BAŞKAN SEKMEN’DEN ORHAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1.

08.09.2014

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN BAR KURSU

Belediye tarafından kurulan Termal Spor Kulübü bünyesinde Erzurum barı kursu veriliyor.

08.09.2014

AZİZİYE İÇİN ELELE VERDİLER

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile birlikte ilçede bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu.

02.09.2014

AZİZİYE ERZURUM’UN EN GÜZEL YAŞAM MERKEZİ OLACAK

Çalışmaları sürekli yerinde takip eden Başkan Orhan, hizmetin her alanında etkin bir performans sergileyeceklerini vurguladı.

28.08.2014

AZİZİYE’YE YENİ BİR TERMAL YATIRIM DAHA...

Başkan Orhan, ilçenin termal turizm potansiyeline önemli katma değer sunacak yeni yatırımın hayırlı olması temennisinde bulundu.

ILICA KABUĞUNU KIRIYOR

TOKİ’de ihale sırası alınan projeyle Ilıca’nın merkezi silbaştan yenilenecek.

BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Aziziye ilçesinde düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Başkan Orhan, “12 yıldır yapmış olduğu çalışmalarla, Türk milletinin gönlünde ayrı bir yeri olan Recep Tayyip Erdoğan’ı biz bu sefer Cumhurbaşkanı olarak Köşk’e çıkartacağız.

02.08.2014

SOKAK İFTARINDA İSRAİL’E LANET YAĞDI

Dadaşkent Milli Egemenlik Caddesi’nde yapılan iftar programına ilçe sakinleri adeta akın etti.

02.08.2014