TÜGVA ERZURUM İL TEMSİLCİĞİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ AĞIRLADI.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Erzurum İl Temsilciği, şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Duygulu anların yaşandığı programa AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ile Orhan Deligöz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Erzurum Baro Başkanı Talat Göğebakan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül, şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları katıldı.

Duygulu anların yaşandığı program protok konuşmalarının ardından birlikte çektirilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.