BAŞKAN ORHAN AZİZİYE'DE YENİ AÇILAN İŞ YERLERİNİ ZİYARET ETTİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan her fırsatta ilçedeki esnafı ziyaret ederek istişarelerde bulunuyor.

İlçede yeni açılan iş yerlerini ziyaret eden Başkan Orhan, hayırlı ve berereketli kazanç dileklerini esnafları bizzat ziyaret ederek bildiriyor.

Geziler sırasında vatandaşlarla da sohbet edip görüş ve önerilerini alan Başkan Orhan, istişare kültürü içerisinde karar aldıklarını ve yapacakları hizmetleri bu doğrultuda gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başkan Orhan'ın ziyaretlerinden memnun olduklarını dile getiren esnaf ve vatandaşlar, belediyenin özverili çalışmaları ve özellikle vatandaş odaklı hizmetleri için teşekkür etti.