AZİZİYE'DE İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan istişare ve değerlendirme toplantılarını sürdürüyor.

AK Parti Aziziye Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Aziziye İlçe Teşkilatı ve AK Parti İlçe Koordinatörlüğünün katıldığı toplantıya Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan başkanlık yaptı.

Toplantıda son 4 yıllık hizmet döneminde gerçekleştirilen projeler ve gelecektı yapılmasın hedeflenen çalışmalar görüşüldü.

Yaklaşık 3 saat süren toplantını ana gündem maddesi 2019 Türkiye Genel Seçimleri ve seçimler öncesi yapılacak çalışmalar oldu.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan,” Geçtiğimiz 4 yıllık hizmet dönemindeki hizmetlerimizi vatandaşlarımızla yaptığımız istişare toplantıları ve saha araştırmalarına göre gerçekleştirdik. İlçemize verdiğimiz değeri, ekibimizle birlikte gece gündüz yaptığımız çalışmalar neticesinde ortaya çıkan önemli işlerle gösterdik. Vatandaşlarımız her zaman hizmetin en iyisine layıktır düsturuyla hareket ettik. Belediyecilik anlamında en önemli ilham kaynağımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. İnşallah ilçemiz tamamladığımız projelerle hak ettiği yerde olacaktır” ifadelerini kullandı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.