TERAVİH BULUŞMALARI'NDA BAŞKAN ORHAN'A İLGİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın teravih buluşmaları sürüyor. Önceki gün Dadaşkent Saltuklu Mahallesi’nde bulunan Cimilli Camiinde kılınan teravih namazı sonrasında vatandaşlara ikramda bulunan Başkan Orhan daha sonra onlarla hasbihal edip sorunlarını dinledi. Gece geç saatlere kadar süren sohbette vatandaşların sorunları konuşuldu. Başkan Orhan’a memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar seçimlerde başarı dilediler.

Dünkü teravih buluşmasının adresi ise Ilıca Fidanlık Mahallesi oldu. Fidanlık mahalle halkının özellikle çocukların Başkan Orhan’a ilgisi görülmeye değerdi. Yine burada da vatandaşlar Başkan Orhan’a, sosyal belediyecilik alanında gösterdiği çabalardan dolayı teşekkürlerini ilettiler.