BAŞKAN ORHAN KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan kan bağışında bulundu.

Erzurum 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney ve OSB çalışanları ile birlikte Kızılay’a kan bağışında bulunan Başkan Orhan, kanın acil değil, sürekli ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Erzurum 1. Organize Sanayi Bölgesi tarafından geleneksel hale getirilen kan bağışına bu yıl da yoğun katılım oldu. Organize Sanayi Bölgesi Cami önüne kurulan Kızılay’ın kan aracına giden Başkan Orhan, OSB yönetimi ve çalışanlar ile birlikte kan bağışında bulundu.

Kan vermenin hem toplumsal, hem de sağlık açısından önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Orhan, kan bağışında vatandaş desteğinin önemine dikkat çekti. Başkan Orhan, kanın kaynağı insan olan bir madde olduğunu ve ancak gönüllük esasıyla temin edilebileceğini kaydetti. Uzmanların, kan bağışı yapmanın büyük faydaları olduğunu her fırsatta vurguladığına işaret eden Başkan Orhan, kan bağışının kişinin sağlığı açısından büyük faydaları olduğu gibi, verilen her kanın bir hayat kurtarması açısından da önem taşıdığını sözlerine ekledi.

Başkan Orhan, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney ve kan bağışında bulunan emekçileri örnek sosyal sorumluluk projesinden dolayı da kutladı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.