ILICA'NIN MİLLİ ŞAHLANIŞI 104 YAŞINDA!

Milli şahlanışın 104’üncü yıldönümü, Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Ilıca’da bugün birbirinden renkli etkinliklerle kutlandı.

11.03.2022

AZİZİYE BELEDİYESİ DAKAF'TAYDI...

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin “Yetenek Her Yerde” sloganıyla başlatmış olduğu Bölgesel Kariyer Fuarlarından Doğu Anadolu Kariyer Fuarı'nda, (DAKAF) Aziziye Belediyesi de boy gösterdi.

08.03.2022

ERZURUM'DA ENERJİ DOLU TEMASLAR

Enerji Kentleri Birliği Başkanı Osman Zolan ve beraberindeki encümen üyesi belediye başkanları Erzurum’da bir dizi temasta bulundu.

11.02.2022

ENERJİ KENTLERİ ZİRVESİ AZİZİYE'DE BAŞLADI

Türkiye Cumhuriyeti Enerji Kentleri Birliği’nin Encümen heyeti Erzurum’a çıkarma yaptı.

11.02.2022

AZİZİYE'DE MEDYA BULUŞMASI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, basın mensuplarına ilçedeki yatırımları gezdirdi.

08.02.2022

SOĞUK HAVADA SICAK DOKUNUŞ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, semt pazarı esnafı ve vatandaşlara sahlep sürprizi yaptı.

03.02.2022

OSMANLI GELENEĞİ AZİZİYE'DE CANLANDI

Hava sıcaklığının sıfırın altında 20 dereceye kadar düştüğü Erzurum’un Aziziye ilçesinde ağaçlar meyveye durdu.

19.01.2022

AZİZİYE ZABITASI CEZA YAĞDIRDI

Aziziye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm marketleri mercek altına aldı.

29.12.2021

AZİZİYE İLÇESİNE HAYVAN BARINAĞI MÜJDESİ

Aziziye Belediyesi, yaban hayatı için adeta seferberlik ilan etti.

27.12.2021

AZİZİYE BELEDİYESİ'NDEN TİYATRO ZİYAFETİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yeni oyunu “Bir Bayram Sabahı” Aziziyeli tiyatroseverlerle buluştu.

20.12.2021