TURNUVA ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN ORHAN VERDİ

Aziziye Belediyesi Gençlik Meclisi’nin bir süre önce organize ettiği Masa Tenisi Turnuvası’nda dereceye girenlerin ödülleri verildi.

16.12.2021

KAHKAHA TUFANI AZİZİYE'DE KOPACAK!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yeni oyunu “Bir Bayram Sabahı”, hafta sonunda Aziziye ile buluşacak.

15.12.2021

AZİZİYE'NİN TERMAL SERALARINDA ÖZEL BULUŞMA

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca’da yapımı devam eden Termal Seralarda iki özel ismi birden ağırladı.

08.12.2021

AZİZİYE'DE ENGELLİLER GÜNÜ BULUŞMASI

Aziziye Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde rengârenk bir organizasyona imzasını attı.

04.12.2021

MERKEZ İLÇE MÜFTÜLERİ AZİZİYE'DE BULUŞTU

Erzurum’un merkez ilçe müftüleri Aziziye Belediyesi’nde buluştu.

01.12.2021

AZİZİYE'YE İKİ YATIRIM BİRDEN

Aziziye Belediyesi, “proje belediyeciliği” yaklaşımıyla ilçeye marka değer kazandırmaya devam ediyor.

01.12.2021

AZİZİYE'DE GENÇ VE KIDEMLİ ÖĞRETMENLER BULUŞTU

Aziziye Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çok özel bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

24.11.2021

AZİZİYE'DEN STK YÖNETİCİLERİNE YATIRIM TURU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Erzurum Şubesi ile ŞEHİRDER’in yöneticilerini konuk etti.

08.11.2021

AZİZİYE BELEDİYESİ'NDE KAN BAĞIŞI SEFERBERLİĞİ

Aziziye Belediyesi Kızılay Haftası’nda örnek bir kampanyaya imza attı.

05.11.2021

AZİZİYE'DE 'ÇAĞDAŞ HAT' SERGİSİ AÇILDI

Aziziye Belediyesi’nin “Çağdaş Hat Sergisi” sanatseverlerin ilgisine sunuldu.

03.11.2021