BU MİLLETE KEFEN BİÇEN, O KEFENİ KENDİ GİYER!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “15 Temmuz; millet iradesine karşı diş bileyen ve düşman kesilen mihrakların nefesinin kesildiği, hain terör örgütü FETÖ’nün iman dolu göğüslere çarpa çarpa adeta paramparça olduğu günün adıdır” dedi.

14.07.2021

AZİZİYE'NİN YATIRIMLARI TBMM GÜNDEMİNDEYDİ

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Aziziye Belediyesi’nin de sesi oldu.

13.07.2021

ILICA TERMAL TESİSLERİ 1 TEMMUZ'DA AÇILIYOR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, iki müjdeyi bir arada verdi.

20.06.2021

AZİZİYE BELEDİYESİ'NE AK PARTİ ÇIKARMASI

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Aziziye Belediyesi’ni ziyaret etti.

05.06.2021

BAŞKAN ORHAN'DAN KAHVEHANECİ ESNAFA ÇAY-ŞEKER DESTEĞİ

Salgınla mücadele dolayışıyla esnafa imkânları ölçüsünde sürekli destek olan Aziziye Belediyesi, anlamlı bir çalışmaya daha imzasını attı.

05.06.2021

BAŞKAN ORHAN, BAŞARIYI KARŞILIKSIZ BIRAKMADI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum’a Dünya 4’üncülüğü kazandıran lise öğrencisini Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

26.05.2021

AZİZİYE'DE YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU DA TAMAM

Aziziye Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı birçok yatırım gibi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda da sona gelindi.

26.05.2021

AZİZİYE BELEDİYESİ'NDEN İSRAİL'E KINAMA

Aziziye Belediye Meclisi’nin gündeminde bugün İsrail vardı.

17.05.2021

BAŞKAN ORHAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Hayatımızdan huzur ve tat, bedenimizden sağlık, afiyet ve sıhhat eksik olmasın.

12.05.2021

ÇOCUKLARA 23 NİSAN SÜRPRİZİ

Aziziye Belediyesi, 23 Nisan’da küçük başkan olarak koltuğa oturttuğu miniğin talimatını yerine getirerek Aziziye İlçesi sınırlarında bulunan çocuk parklarındaki ağaçlara şekerler astı.

27.04.2021